Afvalzorg

Employer branding bij Jung in goede handen

Bij Afvalzorg werken ze aan een schoner en mooier Nederland. Met 7 locaties door heel Nederland en 120 medewerkers is het een relevante en aantrekkelijke werkgever. Dat wisten ze zelf al geruime tijd, maar zouden ook mensen buiten de poort dat weten?

Gemotiveerd en gekwalificeerd personeel aantrekken is in de afvalverwerkingsbranche best een uitdaging.

Gaandeweg was ook duidelijk geworden dat de werving niet meer de gewenste resultaten had. Tijd dus voor een strategischer aanpak om de aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt te vergroten. Jung ontwikkelde een emloyer branding campagne die op zichzelf kan staan en voldoende haakjes biedt om op door te ontwikkelen.

Eerder bedacht Jung de thematiek:

'Afvalzorg. Uw afval in goede handen.'

Een belofte die beklijft en duidelijk werkt voor de klanten van Afvalzorg. Zou dezelfde gedachte ook werken voor potentiële medewerkers? We namen dit als uitgangspunt voor de nieuwe campagne.

… bij jou in goede handen?

Jung bedacht een praktisch uitvoerbare campagne met een frisse uitstraling. Fotoshoots op locatie leverden spannende beelden op, die straks in advertenties een verrassend samenspel met de tekst aangaan. Een zorgvuldig afgemeten tekststramien voor uiteenlopende formaten en enthousiaste testimonials van Afvalzorg-collega’s maken straks de campagne helemaal af. Behoor je tot de doelgroep? Dan ga je de komende jaren Afvalzorg vast en zeker tegenkomen.