Digitale magazines om van te

smullen


Weet je nog, de opwinding die je voelde als de nieuwe Donald Duck of VIVA op de mat viel? Je wilde zo snel mogelijk op de bank ploffen om te lezen. Kan dat ook met een digitaal personeelsmagazine? Kennelijk wel, als we tenminste afgaan op de enthousiaste reacties van de mensen van RGA EMEA.

Let's get digital

In het coronajaar 2020 hadden we voor het onderdeel EMEA van de internationale herverzekeraar RGA al meerdere online nieuwsspecials gemaakt om de thuiswerkende medewerkers bij de organisatie aangesloten te houden. Deze uitgaven werden telkens beter gewaardeerd, en dat smaakte naar meer. In 2021 schalen we daarom op naar een compleet online magazine.

Medewerkers uit verschillende landen zoomen in voor onze redactievergaderingen. Onderwerpen worden aangedragen en besproken, video en beeldmateriaal wordt verzameld, waarna Jung alle teksten en beelden tot een inspirerend digitaal magazine omtovert. Achtergrondverhalen, ‘good to know’-items, persoonlijke bijdragen, polls en pagina’s waar je gewoon vrolijk van wordt, wisselen elkaar af.

Resultaat

Het resultaat mag er zijn. Het magazine wordt verslonden, zoals we dat vroeger noemden. Heel RGA EMEA voelt zich verbonden. Dat zeggen we niet zelf. Het grote aantal paginaviews en de gemiddelde leestijd zijn het onomstotelijke bewijs.

Wil jij ook het contact met je medewerkers of klanten (door corona) aanhalen en verbeteren? Pak de telefoon of mail ons. Jung laat je graag de mogelijkheden ervaren van een inspirerend online magazine voor jouw organisatie.