State of the Union in het Russisch

Langsgaan bij alle Russische kantoren en fabrieken van Friesland Campina was in tijden van corona geen optie voor de CEO. Een video-interview in Nederland werd een goed alternatief. Jung maakte het! In het Engels, met Russische ondertiteling. Een taalkundig huzarenstukje, kun je wel zeggen.

Inspirerende webcast voor RGA EMEA

RGA EMEA vindt het belangrijk om juist in deze tijd verbonden te blijven met medewerkers en klanten. Dus filmde Jung afgelopen maand een inspirerende webcast voor deze internationale herverzekeraar. Een goed gesprek over nieuwe trends en de rol van technologie.

JUNG kort

Jung: de vogelexpert

Hoe klinkt de roep van de smient? Hoeveel eieren legt de bruine kiekendief? Het was een uitzoekerij, maar de antwoorden zijn deze zomer te vinden op de prachtig opgemaakte informatieborden in recreatiegebied Het Twiske.

Strategie in kaart voor PCI

PCI daagde Jung uit om voor drie jaar op rij hun strategie communicatief vorm te geven. We ontwikkelden het paarse boekje, waarmee PCI'ers kunnen wapperen om elkaar scherp te houden. Er zijn er nu twee gemaakt, volgend jaar hopelijk niet de laatste. Al is dat wel de afspraak.

Lees meer>

Jung voor jong talent

Jung is er voor sterke merken en grote thema’s. Maar wist je dat Jung ook klaarstaat voor studenten? Dit halfjaar hebben we maar liefst twee stagiairs die ons team komen versterken. Martina en Sophie vertellen je graag meer over Jung als podium om te leren.

Lees meer >