Twee campagne- concepten in één keer goed.

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN

Ambitieuze ondernemers in de IT. Dat zijn de mensen achter SimplifyNow en NeoNomads. Senior professionals, die het klappen van de IT-zweep kennen en daardoor razendsnel groeien. Zelf aan de knoppen van de marketingcommunicatie draaien, daar hadden ze gewoon geen tijd voor. Bovendien zagen ze zelf ook wel dat hun deskundigheid ergens anders lag. Kortom: ze waren toe aan de externe blik van een professioneel communicatiebureau. Na een bureauoriëntatie klopten ze eind 2020 aan bij Jung.

''We hebben haast met het verbeteren van onze communicatie, want we groeien als kool. We hebben geen behoefte aan lange strategiesessies. Kijk naar onze bedrijven, stel je vragen en geef ons advies.''
- Wikram Kanhai (CEO)

Jung pakte de handschoen op. Na de nodige deskresearch en een stormachtige vragensessie wisten we voldoende om aan de slag te gaan.

Midden in de roos

Twee conceptrichtingen werden gepresenteerd. Spannend, want zou het een snaar raken? En hebben we het DNA van de twee verschillende IT-bureaus goed vertaald? Het werd al snel duidelijk. Beide concepten waren in de roos. Heldere, nuchtere taal in combinatie met inspirerend beeld. En, niet te vergeten, genoeg aanknopingspunten om de campagne met diverse middelen uit te breiden. SimplifyNow en NeoNomads zijn er klaar voor zich herkenbaar en onderscheidend profileren. Bij prospects én op de arbeidsmarkt.