Internal branding voor Marel

Hoogwaardige, duurzame verwerking van voedsel in én voor de hele wereld. De 8.000 medewerkers van Marel werken hard aan de installaties die daarvoor nodig zijn. Dat dit niet kan zonder te investeren in de kennis en vaardigheden van eigen mensen, is overduidelijk. Daarom is de Marel Academy opgericht. Jung is gevraagd deze ‘learning and development culture’ vorm te geven en bekend te maken bij alle Marel collega’s.

Meet Beth, our English copywriter

Voor onze groeiende groep internationale klanten schrijft Beth Hearn. Deze Haarlemse en native English speaking copywriter is perfectly aligned met onze missie voor sterke merken en grote thema’s.

Zeg BHV, dan krijg je er twee

Bij Jung op de vloer hebben we er nu twee BHV’ers bij. Jasja en Susanne slaagden met vlag en wimpel voor hun brandblus-en-reanimatie-examen.

JUNG kort

Een boek voor winnaars

Managementcoach Erik Hiep had een droom: al zijn ideeën, denkbeelden en stokpaardjes van de laatste jaren over leiderschap en management gebundeld in één lekker leesbaar boek. En dat is er nu, dankzij de redactie en vormgeving van Jung.

Bestel Eriks boek hier

Mooie boel, ons jaarfeestje

Je had erbij moeten zijn, bij ons nieuwjaarsfeestje in de jeux-de-boules-hal van Mooie Boules. We hadden de ballen verstand van de pétanque-etiquette, maar des te meer lol, samen met onze andere vriendcollega’s van de Made in Haarlem Groep.

Zie hier de leuke foto's

Het PCI-busje komt zo!

PCI gaat deze zomer bij haar klanten langs om op te halen wat men van haar service vindt. Natuurlijk niet met lege handen. Jung bedacht de PCI traktatie-tour. Onder het genot van een ijsje, brownie of kies maar uit, gaat PCI in gesprek.

Zie hier het resultaat

De wereld is één grote aardappel

Dat zou je bijna denken als je je zo verdiept in de wereld achter de aardappel. Dat deden we, en we kwamen terug met een mooi concept voor arbeidsmarktcommunicatie voor Agrico.

Blik, hoe sterk is dát?

Tata Steel zoekt aanstormende technici voor de verduurzaming van hun staalproductie. Jac ging druk aan het schetsen met een storyboard voor een sterk animatiefimpje over blik.

Kijk hier het filmpje

Vrrrrrooooemmmm!

Daar is Zorah! Op haar gele monster. Een door haar zelf opgeknapte Skyteam. Ieder moertje en boutje is zorgvuldig opgepoetst. Precieze vormgevers, daar houden we van bij Jung: Dus welkom in het Jung team Zorah.